Legepladser

Rønne Bibliotek

Legepladsen ved biblioteket i Rønne er for både store og små. Der er tove man kan svinge sig i, tre forskellige rutsjebaner, gynger, legetårn, sandkasse og bord og bænke så man kan nyde en medbragt madpakke. Efter lidt leg kan man jo lige gå ind og låne en stak bøger på biblioteket, for så at gå hjem og slappe af på sofaen med læsning og hygge.

Sorthat-Muleby

Denne legeplads indbyder til leg for både børn og voksne, da det er en fitnesslegeplads! Der er vippe, gynger, lille trampolin, bålplads, overdækket bord/bænke og stativ der indbyder til fitness. Man kan fx kombinere en tur på legepladsen med lidt træning.
Legepladsen er omgivet af skov og ligger tæt på stranden.
Det er muligt at parkere lige ved siden af legepladsen.
Drej ned af Havvej og tag den første skovvej på højre hånd, fortsæt til du kommer til legepladsen.

Bækkely i Snogebæk

I Snogebæk finder I en rigtig fin legeplads med bl.a. et flot skib, gynger, rutsjebane og meget mere. Her kan man snildt for en time til at gå. Ligger også tæt på stranden og Snogebæk, hvor man i sommerhalvåret jo passende kan få en lækker is.
Kør ned ad Søndre Mosevej (tæt på brugsen) og find legepladsen ved Missions- og ungdomshjemmet Bækkely.

Hasle Fælled

Legepladsen på Hasle Fælled er ret stor og indeholder både svævebane, gynger til store og små, lille klatrevæg, sansegynge, legehus, fitnesslegeplads og borde-bænke-sæt (overdækket). Legepladsen ligger lige ved siden af Hasle Røgeri og er også tæt på stranden.
Her er perfekt til en udendørs børnefødselsdag!
Man kan parkere lige ved siden af legepladsen, og der er mange skygge steder, hvis man har en baby, der trænger til en lur i barnevognen.

Vestermarie Folkeskov

Vestermarie Folkeskov har nærmest det hele! Vipper, lille legekøkken, fodboldmål og fodbolde, rør man kan kravle igennem, rutsjebane, overdækket borde og bænke, to shelters, bålplads, små stier man kan løbe rundt på. Legepladsen ligger lidt afsides og væk fra trafik. Også et oplagt sted at holde børnefødselsdagen!
Kør til Vestermarie og drej ned ad Kirkemøllevej, fortsæt indtil du kommer til Vestermarie Folkeskov (næsten for enden af vejen).

Legepladsen på Malmøvej

På Malmøvej i Rønne finder i en fin legeplads med lege- og klatretårn, gynger, skaterbane og fodboldmål.