Sommerferie

Arnager

Arnager er et lille fiskerleje på Sydbornholm. Her finder I Nordeuropas længste træbro, der fører ud til en hyggelig ø-havn. Man kan bade både fra broen og ude på havnen.
Det er også muligt at bade på stranden til venstre for broen. Denne strand til gås ved at gå rundt om og forbi et par sommerhuse (man kan se ind til stranden, når man står ude på broen).
Ellers er det også muligt at køre til Fosforitten, der ligger ca. 500 m fra Arnager, hertil kan man enten gå langs stranden eller kyststien, det er også muligt at køre til den store p-plads, der ligger ud til Sdr. landevej.

Hvis vejret ikke egner sig til en badetur, så kan man jo altid bare lege og hygge sig på stranden.
Langs vandet er der borde og bænke, hvor man kan holde picnic og til højre for p-pladsen nede ved havet er der to shelters, hvor man kan tage en overnatning og vågne op til den flotteste udsigt!

Til højre for de to shelters, nede på stranden, kan man opleve Arnager Klint, hvor man kan være heldig at finde fossiler. På Arnagervej ligger der er en hyggelig lille legeplads, hvor børnene kan klatre, gynge og spille bold. Legepladsen ligger overfor Arnagervej 5.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *