Warning: Parameter 1 to CoBlocks::{closure}() expected to be a reference, value given in /var/www/boernenesbornholm.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 326
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cirkus Baldoni  i Poulsker

2 oktober, 2020 kl. 17:00

Cirkus Baldoni  i Poulsker Hallen

“I kommer til at møde én af verdens stærkeste mænd, Denis Ilchenko, et muskelbundt fra Ukraine som jonglerer med bildæk og løfter over 400 kg.
Det kvindelig modstykke i kategorien Power bliver Martyn Chabry der med kvindelig power er uovertruffen i kostumeskift og virtuos på instrumenter, hun er iøvrigt prisvinder ved den internationalle cirkusfestival i Monte Carlo.

Af yderligere kraftpræstationer skal I møde håndstandsartist Michael Mudrak der stående på hænder ovenpå 10 stablede mursten lader stenene vælte og han ryger med ned stadig stående på sine hænder, en kraftpræstation der simpelthen bare skal opleves.
Som modvægt til al spændingen, har vi naturligvis også masser af humor på programmet. I år går vi atter lidt andre veje med klovneriet, hvor topnummeret bliver en musikalsk entré og hvor selveste direktør Baldoni spiller for.
Løven Leonardo er selvfølgelig stadig med så vi kan godt love Jer, at I vil græde – af grin og et er sikkert at Mine damer og Herrer – det bliver værre og værre også i 2020.”

Detaljer

Dato:
2 oktober, 2020
Tidspunkt:
17:00
Hjemmeside:
https://www.yourticket.dk/arrangementer/6020/cirkus-baldoni-besoeger-poulsker/