Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skattejagt øen rundt

3 april, 2023 kl. 11:00 - 8 april, 2023 kl. 16:00

“Eventyrlig Skattejagt øen rundt!

Skal I rundt og opleve Bornholm? Hvorfor så ikke gøre det på en spændende og kreativ måde, hvor I som skattejæger-familie skal løse en gammel tempelridder-gåde?
Skattejagten starter og slutter på Bornholms Middelaldercenter, Østerlars, men foregår ellers forskellige steder rundt omkring i den smukke bornholmske natur og I er kun sammen med dem I selv vælger – i eget tempo og på egen hånd!
Historien
Tag på skattejagt rundt på Bornholm efter Eskils Testamente, en skat, der bevogtes af Det Højeste Råd. Du og din familie er blandt de udvalgte, der får indblik i den glemte viden om, hvor skatten er. Så nu er det bare afsted på skattejagt – direkte ind i middelalderens verden, hvor Eskils testamente og 5.000 år gammel, men glemt viden nu skal afsløres.
Poster over hele Bornholm
Testamentets 24 dokumenter er blevet spredt ud over det ganske Bornholm (12 lokaliteter), så I oplever hele øen, når I begiver jer ud på skattejagten.
Varighed og transport rundt på Bornholm
Fortvivl ej, hvis I ingen bil har. Turen rundt tager typisk 2-3 dage og kan foretages på cykel, i bil eller med de offentlige busser.
Opgaver for alle aldre
Skattejagt Bornholm byder på nemme opgaver for de mindste, lidt sværere opgaver for de lidt større og mere komplicerede opgaver til familiens store familiemedlemmer. Alle kan få lov at brillere med at løse gåderne og opgaverne.
Her begynder skattejagten
Skattejagten skal startes og afsluttes på Middelaldercentret i Østerlars.
I får ved start udleveret en skattejagt-rygsæk på Bornholms Middelaldercenter på Stangevej 1, Østerlars, Gudhjem.
Rygsækken indeholder en opgavebog samt en række værktøjer, du får brug for undervejs. I har nu en uge til at løse mysteriet, inden Skattejagten afsluttes på Middelaldercenteret og rygsækken afleveres igen inden for centeret normale åbningstid.
Sidste frist for aflevering er den 8. april inden kl 16.00
Skattejagtsbillet giver gratis adgang til Bornholms Middelaldercenter i hele ugen (indenfor normale åbningstider)”

Sted

Bornholms Middelaldercenter
Stangevej 1
Gudhjem, 3760
+ Google Maps