Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Økologisk Høstmarked – Svaneke Grønt

3 september, 2023 kl. 10:00 - 16:00

Gratis

ØKOLOGISK HØSTMARKED HOS SVANEKE GRØNT

“På Bornholm ligger Svaneke Grønt, hvor Helle og Henrik bor. De har haft gården i 7 år, men de har haft en økologisk produktion siden 2002. De vil gerne med deres produktion vise, at det kan lade sig gøre at dyrke jorden uden alle mulige tilsætningsstoffer. Gennem deres produktion, så viser Helle og Henrik, at de sætter naturen i højsædet, og at de er åbne omkring deres produktion.

Helle og Henrik ejer knap 4 hektar og forpagter 11 hektar. Gårdens hovedproduktion er kartofler, jordbær, hindbær, brombær, hvidløg og vårhvede til mel. Derudover har de en række mindre produktioner såsom kirsebær, løg, squash, hokkaido, diverse græskar, rabarber og krydderurter samt blomster.

Gårdbutikken
Svaneke Grønt har deres egen gårdbutik, som er åben for selvbetjening på dagen. På det tidspunkt vil der i butikken formodentlig være følgende varer: Kartofler, hvidløg, squash, hokkaido, græskar, asier, diverse blomster, æbler m.m.

Derudover vil der også være mulighed for at købe drikkevarer.

Aktiviteter:

  • Deltag i en rundvisning på gården.
  • Kom og gæt vægten på kartoffelsækken.

Godt at vide

  • Det er tilladt at medbringe hunde i snor til Økologisk Høstmarked på denne gård.
  • Dele af gården er velegnet til kørestole/gangbesværede, mens andre dele er mindre velegnet til kørestole/gangbesværet.”

Du skal ikke booke billet og det er gratis at deltage. Bare mød op!

 

*Teksten er lånt fra https://xn--iloveko-u1a.dk/oplev-oekologi/oekologisk-hoestmarked/find-et-oekologisk-hoestmarked-naer-dig/svaneke-groent/

Detaljer

Dato:
3 september, 2023
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://xn--iloveko-u1a.dk/oplev-oekologi/oekologisk-hoestmarked/find-et-oekologisk-hoestmarked-naer-dig/svaneke-groent/

Sted

Svaneke Grønt
Østermarievej 10
Svaneke, 3740
+ Google Maps