Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Babymassage, zoneterapi og vejledning

12 februar, 2023 kl. 10:00 - 11:30

kr.249
“En baby, der bliver set og rørt, udvikler sig til et trygt og glad barn med en masse selvtillid.
Babymassage er en dejlig samværsform med intens og kærlig berøring, og har en veldokumenterede effekt. Berøring er vigtig for din babys motoriske, neurologiske og sociale udvikling, ligesom mad og pleje er. Ud over en nærværende stund med dit barn, opnås resultater som;
✓ Beroliger barnets sanser og kredsløb
✓ Styrker barnets kropskontakt
✓ Styrker barnets motorik
✓ Mindsker gråd
✓ Mindsker koliksmerter
✓ Skaber ro og harmoni i barnet I “knytter bånd”!
Foruden alle de fysiske fordele, oplevelses også en tæt kropskontakt mellem baby og mor/far. Dette gør, at du som forælder, får en virkelig dejlig oplevelse af nærhed med din baby og, at I “knytter bånd”. Den dejlige massage udføres, hvor de små kun er iført ble, mens vi hører stille afslapningsmusik. Dette er både en skøn og rolig stund for din baby og dig.
Der er sat tid af til, at vi roligt kan komme igennem programmet, samt tid til spørgsmål, problematikker mm. I får mulighed for samvær med andre spædbørnsforældre i et forum, hvor I og jeres babyer er i centrum.
Vi gennemgår emner som:
✓ Mavesmerter
✓ Hjælp til immunforsvar
✓ Bedre søvn
De første 30 minutter gennemgår vi massagen, som gives over hele babyens krop. Herefter en lille gennemgang af zoneterapi, hvor vi trykker og mærker så I selv kan få føling med grebene. Husk olie til massagen.
Vi afslutter med vejledning i det der evt skulle fylde hos jer. Det kunne være søvnvejledning, luft i maven hos baby eller andet.
Alt sammen for
Pris; 149 kr.”